More

    TAG

    Акутната фаза на пандемијата може да заврши оваа година

    Акутната фаза на пандемијата може да заврши оваа година

    Очекуваме акутната фаза на пандемијата да заврши оваа година, под услов, се разбира, 70 отсто од светското население да биде вакцинирано до средината на годината, во јуни...

    Latest news