More

    TAG

    Ако сте поврзани на Интернет

    Експерти: Ако сте поврзани на Интернет, вие сте во ризик. И тоа само ќе се влоши во иднина

    До 2025 година во светот ќе има 27 милијарди уреди поврзани на интернет, па нивните сопственици ќе бидат изложени на чести хакерски напади, предупредија...

    Latest news