More

    TAG

    Ако се добијат дозволите

    Ако се добијат дозволите, Клепало ќе биде отворен до крајот на годината

    Патот до граничниот премин Kлепало е долг само 13 километри. Ако ги добиеме поскоро еколошките дозволи, ќе биде завршен до крајот на годинава, рече...

    Latest news