More

    TAG

    Адвокатот Владимир Туфегџиќ тврди дека одговорност мора да има

    Адвокатот Владимир Туфегџиќ тврди дека одговорност мора да има

    „Одговорност мора да има од едноставна причина што во изминатите 5 години при издавањето на лични документи со стариот формат надлежниот орган на управата...

    Latest news