More

    TAG

    90 санкции за сообраќајни прекршоци на територија на СВР Битола

    90 санкции за сообраќајни прекршоци на територија на СВР Битола

    Секторот за внатрешни работи Битола во текот на вчерашниот ден (18.09.2023) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на СВР Битола санкционирани...

    Latest news