More

  TAG

  9 милиони евра

  Вработените бараат плата, сметката е блокирана, а менаџерите не наплаќаат долг од општините од 3,9 милиони евра

  Синдикалната организација на Водостопанство  од Владата бара да им префрли пари за плати и трошоци за гориво, електрична енергија и резервни делови за да...

  Девизните резерви на крајот на февруари годинава изнесувале 3.900,4 милиони евра и во однос на претходниот месец бележат зголемување за 124,9 милиони евра

  Девизните резерви на крајот на февруари годинава изнесувале 3.900,4 милиони евра и во однос на претходниот месец бележат зголемување за 124,9 милиони евра, соопшти...

  Latest news