More

  TAG

  196 санкции за брзо возење

  196 санкции за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (07.02.2024) Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

  196 санкции за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (17.01.2024) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила...

  196 санкции за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (22.03.2023) Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

  Latest news