More

  TAG

  170 санкции за брзо возење

  170 санкции за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (26.03.2024) Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

  170 санкции за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (28.03.2023) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила...

  170 санкции за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (14.02.2023) Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

  Latest news