More

    TAG

    13 санкционирани возила со кои се врши јавен превоз на подрачјето на СВР Тетово

    13 санкционирани возила со кои се врши јавен превоз на подрачјето на СВР Тетово

    Вчера (08.02.2022), во периодот од 11.00 до 13.00 часот, на подрачјето на СВР Тетово, во рамки на континуираните акциски контроли на возилата кои вршат...

    Latest news