More

  Српските туристи веќе уживаат и се релаксираат во Лефкада, а нивното безгрижно опуштање накратко го прекина необичен природен феномен кој преплаши многумина

  spot_img

  Српските туристи веќе уживаат и се релаксираат во Лефкада, а нивното безгрижно опуштање накратко го прекина необичен природен феномен кој преплаши многумина.

  Половина од луѓето набрзина ја напуштија плажата, а другата половина само продолжи да ужива, кога вчера во градот Катизим на Лефкада небото стана сиво и нешто како магла се спушти меѓу капачите.

  На многу луѓе не им било удобно бидејќи изгледало како да ќе започне невидена бура, но всушност сè останало мирно, освен што сонцето не се гледало. Како што објавија од групата Никана.гр, до нив пристигнале многу снимки од српски туристи, а сите се прашуваат за што се работи.

  Една жена верува дека од Сахара пристигнал песок, додека други на шега додаваат дека „нечие гиро изгорело“. Девојка која била на плажа вели дека сè траело околу половина час, дека немало непријатни мириси во воздухот и дека сè уште е можно да се оди на пливање.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img