More

  Сопругата на Елемедин Конаковиќ ја објави среќната вест: Добиваме медено мече

  - Advertisement -

  Новинарката Далија Хасанбеговиќ Конаковиќ, сопруга на претседателот на НиП и министер за надворешни работи на БиХ Елмедин Конаковиќ, ја објави радосната вест на својот Фејсбук профил.

  „Супердевојка, Супермен и четири Конаковиќ. Имаме уште една мила, убава девојка доаѓа во јули, ако даде Господ. Милијарда пати благодарност до милиот Бог за сите благодати и благослови“. напиша Далија, објавувајќи семејна фотографија.

  Сопругата на министерот за надворешни работи покрај новинарската работа привлекува големо внимание во јавноста и со своите објави на социјалните мрежи.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img