More

  Силно невреме го погоди дебарскиот регион

  spot_img

  Дебар и дебарскиот регион од пред 20 часот вечерва е без напојување со електрична енергија.

  Подрачјето кусо беше зафатено од обилен дожд, електрични празнење и грмежи.

  Дебарското подрачје ги опфаќа општините Дебар, Центар Жупа и подрачјето на Река, општина Маврово и Ростуше.

  фото: МИА

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img