More

  Шок во Мостар: Жељко Петровиќ повеќе не е тренер на Зрињски

  spot_img

  Од Мостар пристигна доста изненадувачка вест, Жељко Петровиќ повеќе не е тренер на Зрињско!

  Оваа вест беше потврдена на официјалниот сајт на победниците на Купот на Босна и Херцеговина.

  Наскоро повеќе…

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img