More

  Руски „Искандер“ ги уништи сите, но светилиштето остана недопрено!

  - Advertisement -

  На социјалните мрежи се појави видео на кое наводно се гледа уништување на украински борбени возила и опрема во близина на Изјум.

  Наводно, Украинците паркирале голем број возила и опрема зад и околу една црква.

  Потоа Русите ги забележале, а при што го искористеле балистичкиот систем „Искандер“.

  На видеото се гледа како со прецизни удари се уништуваат украинските возила, додека црквата остана недопрена.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img