More

  Романски министер заспа среде емисија

  spot_img

  Иако требало да зборува за состојбата во која се наоѓаат романските земјоделци, како последица на криза во Украина, романскиот министер за земјоделство Петре Деа заспал во програма во живо на ТВ каналот Антена 3.

  Кога водителката му се обрати и му даде збор од другата страна на воспоставената дирекна линија се слуша како министерот рчи. Ова измами насмевка на лицата на другите соговорници.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img