More

  Пронајдено е момчето од Битола по кое се трагаше два дена

  - Advertisement -

  25-годишното момче од Битола, Петар Дрогришки, по кое се трагаше два дена, денес е пронајден. Веста ја објави сестрата на Петар, Сара Исијановски која напиша:

  – Петар е пронајден, здрав и жив! Ви благодариме на сите што учествувавте во потрагата – напиша неговата сестра на Фејсбук.

  Фотографијата на Петар и апелот за негово пронаоѓање беше објавен на социјалните мрежи вчера, откако тој не се вратил дома 24 часа.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img