More

  Пронајдено е младото момче Стефан Ангеловски од Битола, за кого вчера беше објавено дека му се губи трага

  spot_img

  Пронајдено е младото момче Стефан Ангеловски од Битола, за кого вчера беше објавено дека му се губи трага. Момчето било пронајдено во текот на утринските часови.

  Информацијата за неговото пронаоѓање ја објави Фејсбук страната „Бабам Битола“ која ја објави веста и за неговото исчезнување.

  Нема подетални информации каде е пронајдено.

  Претходно беше објавено дека Стефан е од битолската населба Горно Оризари и беше упатен апел за негово пронаоѓање.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img