More

  ПРОМОЦИЈА НА ОПШТИНСКИ ИЗБОРЕН ШТАБ НА ОО НСДП ГАЗИ БАБА

  spot_img
  ПРОМОЦИЈА НА ОПШТИНСКИ ИЗБОРЕН ШТАБ НА ОО НСДП ГАЗИ БАБА❗️
  🟨ИВАН Трајковски е назначен за Шеф на Општинскиот изборен штаб на НСДП во Гази Баба, а за заменик на шефот на ОИШ назначен е Лиридон Јакупи.
  🟨На отворањето присуствуваа претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Goran Misovski, генералниот секретар на Нова Социјалдемократска Партија и шеф на Централниот изборен штаб Мики Милковски, координаторот на РИШ за И.Е.2 Благојче Јаќимовиќ, потпретседателот Зоран Маневски, меѓународниот секретар Марјан Дамјановски.
  ▶️⏩️Продолжуваме…СИЛНО И ЧЕСНО
  ❗️
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img