More

  При големата полициска акција спроведена синоќа меѓу приведените дилери на дрога е и учителка од основно училиште

  spot_img

  При големата полициска акција спроведена синоќа меѓу приведените дилери на дрога е и учителка од основно училиште.

  Според засега неофицијалните информации, станува збор за акција при која се приведени дилери на амфетамин. Полициската акција се однесувала на сузбивање група улични дилери осомничени за дистрибуција на амфетамин.

  Како што нѐ информираа од Министерството за внатрешни работи, за овој случај ќе имаат прес-конференција во текот на денот, откако ќе бидат завршени сите дејствија од полициската акција.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img