More

  Правото на глас го искористиле повеќе од 800 илјади лица

  spot_img

  Излезноста на избирачките места половина час пред да заврши изборниот процес била 48,46 отсто, според податоците достапни на сајтот на Државната изборна комисија.

  Гласовите се пребројуваат, а во моментот, од 90,76% обработени информации од 3.184 избирачки места, досега гласале 801.540 лица.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img