More

  Пожар зафати објект во росоманското село Крушевица, а од Територијалната противпожарна екипа Кавадарци велат дека на терен се шестмина пожарникари со четири возила

  spot_img

  Пожар зафати објект во росоманското село Крушевица, а од Територијалната противпожарна екипа Кавадарци велат дека на терен се шестмина пожарникари со четири возила.

  Од ТППЕ Кавадарци не можат да дадат повеќе детали за пожарот, но нагласуваат дека од пријавата за пожарот, веднаш се заминати на самото место и дека прават максимум од тоа што може да се стори во вакви услови.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img