More

  Поради лошата временска прогноза овој викенд, концертот на Владимир Четкар џез-соул-фанк ансамбл во Љубаништа кампинг е презакажан за 21 Август, Недела!

  spot_img

  ВАЖНО СООПШТЕНИЕ!
  Поради лошата временска прогноза овој викенд, концертот на Владимир Четкар џез-соул-фанк ансамбл во Љубаништа кампинг е презакажан за 21 Август, Недела!
  Вратите за концертот на 21 Август се отвараат во 17:00 / концертот ќе започне во 18:30.
  ВЛЕЗ БЕСПЛАТЕН
  Резервација за маса на 075 362 584 /074 233 991

  Бродскиот превоз на 21 Август ќе биде со бродовите Александрија 1 и 2
  Повратни карти 300 МКД
  Број за резервации за бродски превоз: 070 232 202

  Поаѓање од градско пристаниште во 17:00 / враќање по завршувањето на концертот.

  Картите се продаваат на бродовите Александрија 1 & 2 и на штандот од бродовите на градското пристаниште.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img