More

  По ноќ помината надвор од своите домови, грчката полиција ги пронајде двете исчезнати девојчиња на кои им се изгуби трагот на 30 ноември од областа Калитеа во Атина откако се качиле во такси и заминале во непознат правец

  spot_img

  По ноќ помината надвор од своите домови, грчката полиција ги пронајде двете исчезнати девојчиња на кои им се изгуби трагот на 30 ноември од областа Калитеа во Атина откако се качиле во такси и заминале во непознат правец.

  Според соопштението на грчката невладина организација „Насмевката на детето“, двете девојчиња биле пронајдени во вчера наутро и се во добра здравствена состојба.
  Инаку, во последните 2 месеци, едното од девојчињата, Катерина, по третпат трет пат се оддалечила од својот дом, двапати со другото девојче Елеферија и еднаш сама.

  Во сите случаи е издаден аларм за итна потрага по изчезнатите деца од организацијата која меѓудругото ги алармира грчките граѓани за исчезнати малолетници и други лица на територијата на Грција.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img