More

  НСДП – Нова социјалдемократска партија најостро го осудува дивеењето на пратениците на Левица, Димитар Апасиев и Борислав Крмов во Собранието на Република Северна Македонија❗️

  spot_img

  НСДП – Нова социјалдемократска партија најостро го осудува дивеењето на пратениците на Левица, Димитар Апасиев и Борислав Крмов во Собранието на Република Северна Македонија❗️
  Нападот врз институцијата Собрание, нападот врз потпретседателот Горан Мисовски, генералната секретарка Цветанка Иванова е неприфатлив начин на однесување во парламентарните демократии.
  За уништувањето на државниот имот и попречувањето на нормалното функционирање на Собранието одговорност согласно закон мора да има.
  Нема да дозволиме деструктивци и вандали да го попречат европскиот пат на нашата држава.
  Со овие девијантни постапувања пратениците на Левица го покажаа вистинското лице и нивната политика да одработуваат за интереси на трети држави, а против европскиот пат на државата.
  Граѓаните силно треба да ја отфрлат ваквата политика која не води кон прогрес, туку кон хаос и безредие.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img