More

  Новиот брак на политичлката сцена во Македонија,Саше Политико & Али Ахмети!?

  spot_img

  За Саше Политико многу му било важно за кого Албанците гласаат на избори и тие да гласаат за ДУИ!?

  Тешко на ДУИ и на Али Ахмети ,ког се доведоа во состојба главен пи- ар да им постане Саше Политико,бродот заминал гон вашингтон,а не кон Москва!?

  Но да ги оставиме глупостите на Саше Иваноски Политико и на новиот зет адвокат.

  Реалноста е сосема поинаква од она што сака Политико за ситна пара да ја прикаже во јавноста , која патем подолг временски период му се намалува ,така да неговиот Мактел сведен е на порталче од Зелено пазарче.

  Дуи е рак рана на макеоднската политичка сцена , двигател на криминалот и на сивата економија во Македонија.Во 2017 година Ахмети веќе доби втро жолт каротн од САД и ЕУ и , неговото испрашување пред истражителите на хашкиот Трибунал ,беше доволна опомена за црвениот картон кој му е околу врат. ДУИ со големно криминално крило ,како што е нивниот охридски претседател на огранокот на ДУИ ,никогаш нема да може да биде политички фактор на стабилност, напротив , ДУИ со вакви кадри ,преставува фактор за унапредување на рздор и криминал во Македонија…

  С.Д.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img