More

  Невообичаена сцена забележана е фудбалски терен во Србија, каде огромна змија го прекина натпреварот меѓу нисколигашите Горња Синковца и Радник од Шишинац

  spot_img

  Невообичаена сцена забележана е фудбалски терен во Србија, каде огромна змија го прекина натпреварот меѓу нисколигашите Горња Синковца и Радник од Шишинац. Видеото од битката со змијата брзо стана хит на интернет. А најтешко помина судијата кој прво ја нагазува, па ја фаќа и ја исфрла од теренот. Во таа прилика, змијата двапати го каснал.

  Во еден момент на теренот се појавила змијата, а во тој момент сите фудбалери се оддалечиле. Се обидуваат да ја избркаат, но не успеваат, а потоа судијата на мечот ги презеде работите во свои раце.

   

  Прво ја нагазува, па ја фаќа и ја исфрла од теренот. Во таа прилика, рептилот двапати го каснал.

  „Се случи една многу необична ситуација. На теренот се појави змија која доведе до прекин на натпреварот. Фасцинантно е што судијата успеа да ја фати змијата и да ја отстрани од теренот, а змијата не беше повредена“ – стои во објавата на Инстаграм

  „Според досегашните информации, се покажа дека судијата бил отпорен на двете гризнувања“ – соопштија од нисколигашот Горња Синковца.
  Откако змијата била исфрлена од теренот, натпреварот продолжил рфегуларно и завршил без победник 1-1.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img