More

  Немири и врискање во регионот Одеса…

  - Advertisement -

  Видео од толпа гневни и панични Украинци кои протестираат пред руски конвој, а отстрели се слушаат во воздухот, проструи на социјалните мрежи, со назнака дека се работи за региониот на Одеса, во јужниот крај на Украина. Конвојот руски воени возила ја има ознаката „Z“, а кон него јуришаат група Украинци со сино-жолто знаме.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img