More

  На меѓународниот натпревар на млади музичари “Сергеј Михајлов”-Штип со прва награда се закити Јана Шурбановска-Пијано под менторство на проф.м-р Ирена Веруш

  spot_img

  Вчера на меѓународниот натпревар на млади музичари “Сергеј Михајлов”-Штип со прва награда се закити Јана Шурбановска-Пијано под менторство на проф.м-р Ирена Веруш.Честитки!!!

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img