More

  Масовна тепачка по изрекување судска пресуда во Основниот суд во Охрид

  spot_img

  Пред Основниот суд попладнево се случи масовна тепачка помеѓу две страни од село Велешта струшко откако беше прочитана пресуда за убиство случено во село Велешта пред една година. Јавноста која беше пристуна на судењето и од страна на оштетената фамилија, а од страна на учинителот на кривичното дел по изрекувањето на 15 годишна затворска казна пред вратите на Основниот суд додје до физичка пресметка на двете страни, кои страни покрај она што си разменуваа добри боксови меѓсебе, започна оштетување на возила кои се наоѓаат пред судот во Охрид, со оглед дека судењето бепше со висок ризик имаше обезбедно присуство на полиција кои се обидуваа да ја спречат масовната тепачка при што има и дел приведени лица, а дел од лицата полцијата ги брќаше низ охридската чаршија.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img