More

  „MAGRO GROUP“ станува косопственик на Меѓународен универзитет во Струга

  spot_img

  Од Меѓународниот Универзитет Струга (МУС) информираат за промена на сопственичката структура на универзитетот МУС и од денес, МУС има нови сопственици.Досегашниот 100% сопственик Армен Кадриу,остапил 50% од сопственоста на групацијата „Магро груп“ со седиште во Македонија.

  Исто така од Меѓународен Универзитет Струга најавуваат,дека од како ќе поминат сите законски процедури за менување на сопственоста на универзитетот ,ќе следуваат промени и во организациската структура на универзитетот ,за што јавноста ќе биде навремено известена во целост.

   

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img