More

  Лажна дојава за поставена експлозивна направа го затвори аеродромот во Софија околу еден час

  spot_img

  Лажна дојава за поставена експлозивна направа го затвори аеродромот во Софија околу еден час, при што беа евакуирани двата терминала, соопштија од аеродромот.

  Во соопштението од аеродромот се наведува дека не е пронајдена експлозивна направа или опасни материи и на патниците им  дозволено да се вратат на терминалите.

  Претходно два терминала на аеродромот во Софија беа затворени по анонимна дојава за поставена бомба.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img