More

  Кралскиот експерт го откри конечниот услов за помирување со семејството

  spot_img

  Многу често се пишува за враќањето на принцот Хари во кралското семејство, а сега „The Mirror“ пишува за уште една состојба која се чини дека е фундаментална.

  Имено, познато е дека Хари и Вилијам не се во добри односи откако Хари се откажа од обврските и во својата книга „Spare“ ги откри „валканите алишта“ на својот брат, татко и целото кралско семејство. Затоа, сега се вели дека принцот Хари прво треба да му се извини на својот брат, принцот Вилијам, за да се помират.

  Кралскиот експерт Ричард Фицвилијамс рече дека принцот Хари пропуштил уште една семејна прилика минатата недела, кога неговиот брат Вилијам наполнил 42 години. Фицвилијамс исто така наведува дека следните чекори на Хари кон Вилијам би можеле да бидат клучни поради моменталната здравствена состојба на нивниот татко и сопругата на Вилијам.

  Како што знаеме, кралот Чарлс и неговата снаа Кејт Мидлтон се борат со ракот.

  – Мислам дека е многу јасно дека секој јаз е непожелен, а кога индивидуите вклучени во него се исто така болни, тоа го прави уште понепожелно – рече кралскиот експерт, додавајќи дека најдобриот следен чекор на Хари би бил да каже нешто убаво за членовите на кралското семејство во јавноста.

  Иако и двете страни треба да ги прифатат сопствените грешки, Фицвилијамс верува дека на Хари е прво да се извини, бидејќи тој е оној кој ја започнал кавгата со семејството. Секако, доколку тоа се случи, долго време повторно ќе требаше да се гради меѓусебна доверба.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img