More

  Хрват висеше на рампата на тракетот „Петар Хекторовиќ“ додека траектот излегуваше од пристаништето

  spot_img

  Хрват висеше на рампата на тракетот „Петар Хекторовиќ“ додека траектот излегуваше од пристаништето. Според компанијата тој немал платено билет. Со себе носел само крпа од плажата.

  „Станува збор за патник кој се обидел да се качи на траектот без билет. Откако бил забележан на рампата, екипажот брзо интервенирал за да спречи можни понатамошни опасности“, соопшти компанијата.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img