More

  Горан Мисовски како потпретседател на Собранието ,присуствуваше на презентација на JLTV лесни оклопни возила

  spot_img
  Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски како потпретседател на Собранието по покана на министерката за одбрана Петровска, присуствуваше на презентација на JLTV лесни оклопни возила која се одржа во Касарната „Јане Сандански“ во Штип.
  На настанот присуствуваа и претседателот на Собранието и членовите на трите надлежни собраниски комиси.Собранието беше активен чинител во овој процес кој претставува сериозен исчекор за модернизација и опремување на Армијата согласно НАТО стандардите.

   
   
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img