More

  Енес Исени, еден од двајцата убиени во „Шиша бар“бил и на потерница на Интерпол од како избегал од судење за убиство во Холандија.

  - Advertisement -

  Енес Исени, еден од двајцата убиени во „Шиша бар“ во Старата скопска чаршија,бил и на потерница на Интерпол од како избегал од судење за убиство во Холандија.

  Холандските медиуми објавија дека Енес Исени бил осомничен дека пред две години бил дел од група која извршила убиство во Берген ан Зе кога бил убиен бил Колумбиец ,а во врска со продажба на лажен кокаин.

  Исени бил еден од деветтемина осомничени за убиството по што избегал во Македонија.Исеини и Јетон Кривањева беа убиени на почетокот на месецот во „Шиша бар“ во Старата скопска чаршија.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img