More

  Едни велат дека ослабел, а други дека изгледа одлично

  spot_img

  Бакингемската палата во Лондон објави неколку фотографии од приемот на верски лидери и на членови на разни заедници од страна на кралот Чарлс (75) кој се одржа во вторникот.

  Верските лидери и членовите на разни заедници неодамна учествувале на Форумот на верски лидери каде што можеле отворено да ги споделат своите искуства за водење во нивните заедници во време на зголемени меѓународни тензии, па Чарлс решил да им оддаде почит.

  Кралот на почетокот на февруари се повлече од јавноста и ја прекина кралскат

  Многумина го коментираа изгледот на кралот откако беше откриено дека се бори со тешка болест. Едни велат дека ослабел и дека изгледа поинаку, а други, пак, велат дека кралот „изгледа одлично“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img