More

  Чоколадото алпско млеко е повлечено од продажба, можеби е кисело

  spot_img

  Љубљанско млекарне повлече од продажба некои производи, чоколадното алпско млеко, кое е спакувано во пакување од 0,2 литри.

  Љубљанско млекарне повлече од продажба некои производи од алпско чоколадно млеко спакувани во пакување од 0,2 литри. Поради надуената амбалажа постои можност млекото да е кисело.

  Производите со сериски број 135369001, EAN код 3838800056708 и датум на истекување до 27 јули 2024 година се отповикани само производите со часови наполнети помеѓу 00:11 и 6:39 часот.

  Компанијата ги советува клиентите да не ја консумираат храната, туку да ја фрлаат или да ја вратат на местото на купување, каде што ќе им бидат вратени трошоците.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img