More

  Четири деца се повредени за време на роденденска забава во Грција кога одлетал тобоган на надувување, а полицијата ги привела родителите што ја организирале забавата

  spot_img

  Четири деца се повредени за време на роденденска забава во Грција кога одлетал тобоган на надувување, а полицијата ги привела родителите што ја организирале забавата.

  Во забавен парк во Коропа била организирана детска роденденска забава, но сопственикот ги немал потребните дозволи да постави тобоган. Според грчките медиуми, повредените деца имаат по 8 години, а 3 деца се пренесени во болница. За среќа, сите поминале со полесни повреди.

  Полицијата ги привела управителите на забавниот парк, како и родителите што ја организирале роденденската забава.

  Против две лица е поднесена кривична пријава бидејќи ја попречувале полицијата кога се обидела да го затвори просторот.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img