More

  Антониа Гиговска ќе биде невеста

  spot_img

  Помина речиси една година откако пејачката Антониа Гиговска и нејзиниот партнер и татко на нивното дете, музичарот Роберт Спасенцоски, стапија во брак и ставија параф во матично.

  Антониа и Роберт оваа недела, на 10-ти март ќе прават голема свадбена веселба.

  -Со оглед на тоа што поголем број од гостите ни се колеги, некако одлучивме да биде овој период од годината како порастоварен, а сакавме и да ја избегнеме свадбената гужва. Секој месец е посебно убав ако се организира се’ како што треба и навреме. Имам некоја позитивна трема, не дека не сум возбуден или еуфоричен, но дефинитинво невестата е повозбудена – открива младоженецот Роберт за Вистина.мк и додава дали свадбата ќе биде поинтимна или баш голема.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img