More

  AI Tech Summit повторно во Скопје!

  spot_img

  Скопје повторно во центарот на глобалниот технолошки свет! „AI Tech Summit“ се враќа во Скопје со своето второ издание на 3ти и 4ти Октомври, 2024, во Национална Опера и Балет.

  По успешното издание во Малага, „AI Tech Summit“ во Скопје ќе ги обедини водечките умови во вештачката интелигенција на светските гиганти како Google, Microsoft, Amazon, UBS, NVIDIA, Netflix, Ericson и други.

  Запознајте се со најновите достигнувања во технологијата вештачката интелигенција и нејзина апликативна примена во различни индустрии и сектори како ИТ, финансии, дизајн, производство, здравство, забава и др.

  AI Tech Summit е најголемиот технолошки настан на тема вештачка интелигенција во југоисточна Европа и служи како вонренда или корисна платформа за интерактивно вмрежување, можност за соработка и регионално поврзување во екосистемот за вештачка интелигенција.

  Настанот е организиран од страна на чешката компанија TBM Group во соработка со М6 Едукативниот центар.

  Регистрација и дополнителните информации се достапни на веб-страницата на AI Tech Summit: www.techsummit.ai

  Во прилог се линкови од минатиtе изданија во Скопје и Малага:

  https://www.youtube.com/watch?v=YtXSvWWCQ-M&t=18s

  https://www.youtube.com/watch?v=V6fc7TPhkJ8&t=133s

  https://www.youtube.com/watch?v=y1RIjFLhf2s&t=4s

   

  Како и линкови од нашите социални мрежи:

  https://mk.linkedin.com/showcase/techsummitai/

  https://www.facebook.com/TechSummitAI/

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img