Досие

Досие Македонија Топ вести

КАКО НИКОЛА ГРУЕВСКИ ЈА СОЗДАВАЛ ПАРАЛЕЛНАТА МАСОНСКА ЛОЖА „ЛА ВЕРИТА“ И УЛОГАТА НА БОКИ 13!

saso user
Додека Масонството кое патем претставува братска организација која се појавила кон крајот на 16 и
Досие Македонија Топ вести

„ИНТИМНАТА“ ДРУЖБА (ЛЕКУВАЊЕ СИНУСИ) НА ГРУЕВСКИ И БОКИ 13 ЗАПОЧНА ВО 2009 ГОДИНА, ГРУЕВСКИ СО НОВИ ЛАГИ!!

saso user
Кралот без Круна на глава, оној измамник, криминлец самопрогласен Крал без земја,   notorious од лажго,
Бизнис Досие Македонија Топ вести

ВИСТИНАТА ЗА БОЛНИЦАТА ВО ШТИП И ЗОШТО ВМРО ДПМНЕ НАРАЧУВА ТЕКСТОВИ ПРОТИВ ВЕНКО ФИЛИПЧЕ?!

saso user
ВМРО ДПМНЕ, преку своите партиски мегафончиња, предизборно сака да си го испере од својот валкан
Досие Македонија Топ вести

„РЕКЕТ“ Е ЕДНА ОД АЛАТКИТЕ НА КРИМИНАЛНОТО МИЛИЕ ДА ГО ВРАТАТ НИКОЛА ГРУЕВСКИ ВО МАКЕДОНИЈА КАКО КРАЛ НА ЗАБЕГАНИТЕ.

saso user
Вистината и одговорот за тоа кој и за која цел ја создал операцијата  „Рекет“, одговорот
Досие Топ вести

Дали ќе дозволеме да и понатака со нас управуваат забегани личности, следбеници на Груевски, зависи од сите нас …

saso user
Многу трескање од земја, лажни вести и низ од други изнесени глупости искажани деновиве за
Досие Македонија Топ вести

СКАНДАЛОТ НА МВР СО АВТО СЕРВИС РАДЕ ИМАЛ НАЧАЛНИЧКО – ФАМИЛИЈАРНА ПОЗАДИНА!?

saso user
Скандалот кој послем аферата „Рекет“ претставува втор по големина во Република Македонија, поточно новата Афера„
Досие Македонија Топ вести

(факсимили) „Сестрата газдарица“ со закани, Владата го позлатила со над 5 милиони евра „Авто Сервис Раде“ ДООЕЛ Теарце?!

saso user
Сложните „калугери“ ,Владата на РСМ, надлежните министерства, Царинската Управа на РСМ, Службата за заеднички работи