More

  TAG

  сдсм

  (Скандал-факсимили) Реконструкција на улица 15-ти Корпус во Охрид пропадна за 6 месеци,криминал тежок 3 милиони евра и повторно „АД Илинден Струга“?!

  „15-Корпус“ улица чија реконструкција беше главен предизборен адут на СДСМ во Охрид, постана улица синоним за криминална изведба, поточно, од оваа улица започнаа да...

  ВМРО ДПМНЕ Охрид:СДСМ единствено се способни за враќање на нивните долгови и исплаќање на високи камати преку договарање во четири очи!

  Со ВМРО-ДПМНЕ и градоначалникот Д-р Кирил Пецаков промените во Охрид се видливи. Започнаа многу подобри денови во раководењето со Охрид преку проекти што носат...

  ОПШТИНА ОХРИД :Драги господа од СДСМ,заврши времето на популистички изјави и евтин маркетинг. Тоа и Охриѓани ви го кажаа на последните локални избори.

  Жално и крајно не сериозно е тоа што СДСМ Охрид не се обиделе нити точно да ги пребројат 100те дена од мандатот, а камо...

  Стечајниот управник на ОО СДСМ Зечевиќ ќе го назначи новиот управител на СДСМ Охрид !!!!

  Стечајниот управник на ОО СДСМ Beck to the Future Охрид Миле Зечевиќ заедно со министерката за култура Бисера Костадиновска - Стојчевска, зад затворени врати...

  Latest news