More

  TAG

  протест

  Судската и јавнообвинителската администрација од денеска повторно на протест

  Незадоволни од платите и со желби да им се покачат колку на функционерите, вработените во судската и јавнообвинителската администрација денеска повторно на протест. Бараат...

  Матичните лекари со протест на работните места ќе го искажат револтот од неисполнување на нивните неколкумесечни барања

  На 5,6 и 7 септември нема да има издавање упати и припишување рецепти. Матичните лекари со протест на работните места ќе го искажат револтот...

  Лозарите на предупредувачки протест за цената на грозјето

  Лозари и денеска протестираат во Неготино, со барање повисоки цени за грозјето и подобри услови за лозаропроизводство. Незадоволните производители на грозје велат дека е...

  Протест на работниците на Фиат: Затворени сите влезови во фабриката во Србија

  Неколку стотини работници на „Фиат“ утринава во 7 часот го блокираа влезот на фабриката „Шест тополи“, кој е и главен влез на фабриката и...

  ССМ ќе протестира на 1 Мај – Линеарно зголемување на сите плати во јавниот и приватниот сектор од најмалку 2.806 денари

  Линеарно зголемување на сите плати во јавниот и приватниот сектор од најмалку 2.806 денари во нето-износ ќе биде главното барање на Сојузот на синдикатите...

  Latest news