More

    TAG

    Минатата година

    Минатата година, алармантен број луѓе загинаа поради напади на ајкула

    Минатата година ширум светот се регистрирани 14 смртни случаи поради напади на ајкула, што е повеќе од просекот од претходните години. Истражувачите нагласуваат дека...

    Latest news