More

    TAG

    Алцхајмеровата болест

    Рани симптоми на Алцхајмерова болест кои не треба да се игнорираат

    Алцхајмеровата болест е еден од најчестите типови на деменција што влијае на меморијата, размислувањето и однесувањето. Депресијата и анксиозноста го зголемуваат ризикот од развивање...

    Latest news