Број на текстови објавени денес: 76

Македонија

Македонија Топ вести

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) го осудува односот на застапникот на раководството на 1 ТВ Бојан Јовановски кон новинарката на Макфакс Мери Јордановска

saso user
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) го осудува односот на застапникот на раководството