More

    TAG

    Жена од Бедфордшир е првата жртва на афричката треска во Англија

    Жена од Бедфордшир е првата жртва на афричката треска во Англија

    Жена од Бедфордшир е првата жртва на афричката треска во Англија, објави британската здравствена Агенција за безбедност. „Потврдуваме дека почина пациентката кај која беше потврдена...

    Latest news