More

    TAG

    Во САД е завршена првата клиничка студија

    Во САД е завршена првата клиничка студија

    Клиничките испитувања и добиените податоци од вакцините против ковид-19 глобално покажуваат дека засилувачките дози овозможуваат одлична заштита против тешка форма на омикрон, но засега...

    Latest news