More

    TAG

    Три години од трагедијата кај Ласкарци

    Три години од трагедијата кај Ласкарци

    На годишнината од трагедијата во која животите ги загубија 16 лица од селото Ласкарци, општинска делегација ќе го посети местото на каде што се...

    Latest news