More

  TAG

  таа го пцуе

  Актерот го зграпчи телефонот од рака на девојката која го снимаше, таа го пцуе

  Познатиот актер Алек Болдвин наизглед го грабнал телефонот од рака на девојка откако таа се обидела да го натера да каже „Слободна Палестина“. На видеото...

  Актерот го зграпчи телефонот од рака на девојката која го снимаше, таа го пцуе

  Познатиот актер Алек Болдвин наизглед го грабнал телефонот од рака на девојка откако таа се обидела да го натера да каже „Слободна Палестина“. На видеото...

  Latest news